Utilaje de curatenie stradala

Societatea noastra comercializeaza de asemenea si utilaje de curatenie stradala si pentru spatii industriale sau parcari de institutii, zone comerciale sau hale.

Acestea sunt maturatori de diverse tipodimensiuni, cum ar fi:

-maturatori stradale pe sasiu-de capacitate intre 4-8 mc., cu perii bilaterale sau pe o parte si perie transversala , cu aspiratie si instalatie de umezire. Aceste maturatori ”mari”, au motor auxiliar si  pot fi utilizate pentru  cresterea productivitatii la maturatul stradal, avand in vedere ca au o capacitate de maturare foarte mare. Utilajele de maturat comercializate de noi sunt fabricate de firme europene consacrate cum ar fi: Faun, Johnston, Autobren, Schmidt si altele.

-maturatori compacte de capacitate 1-4 mc., cu perii frontal-laterale si aspiratie centrala si instalatie de umezire. Aceste instalatii de maturare pot fi utilizate si pentru spatii mai restranse, respectiv parcari, trotuare sau alei. Marcile cele mai frecvent oferite sunt: Hako, Schmidt, Johnston etc.

-mai oferim si maturatorile mici, de capacitate sub 1mc, pentru spatii restranse, trotuare, hale si institutii, precum si pentru spatii comerciale.Acestea sunt cu motor termic sau electric, dupa caz, si au instalatie de umezire si aspiratie care se utilizeaza si in conditii de interior.