Gunoiere compactoare

Sociatatea noastra, avand un istoric de mai bine de treisprezece ani, comercializeaza utilaje de salubrizare diverse, precum gunoiere compactoare liniare. Aceste masini pentru gunoi sunt destinate colectarii deseurilor menajere si a deseurilor provenite din ambalaje de hartie,carton sticla sau plastic.

Gunoierele cu instalatii de compactare sunt de provenienta europeana, avand suprastructuri diverse, fabricate de firme cu experienta si traditie, cum ar fi: GEESINK, FAUN, SEMAT, HEIL, HALLER, SCHORLING, AUTOBREN, FARID si altele.

In cazul celor second-hand, utilajele de salubrizare sunt achizitionate de la societati de profil din Germania, Franta,Marea Britanie,Italia sau Romania, sau de la primarii din tarile amintite, care schimba periodic parcul de gunoiere si scot la vanzare prin licitatie masini care prezinta inca interes pe pietele unde exista cerere de echipamente second-hand cu grad de uzura relativ mic.

Aceste masini pentru compactat si transportat gunoiul sunt cosmetizate la nevoie si sunt aduse prin intermediul colaboratorilor nostri la o stare estetica si de functionare buna, care sa asigure o durata de viata care confera o amortizare superioara a investitiei in utilajul respectiv.

Se pot asigura si utilaje noi,precum si piese si subansamble pentru diverse tipuri de gunoiere, noi sau din dezmembrare, inclusiv suprastructuri, pompe hidraulice sau cilindri hidraulici si unitati electronice de comanda.

Ne adresam societatilor din domeniul salubritate si comunitatilor a caror primarii au in planul de investitii achizitionarea de astfel de gunoiere compactoare pentru colectarea si transportul deseurilor.

Avem de asemenea in plan oferirea de servicii de reparatii la suprastructuri, respectiv reconditionarea masinilor de gunoi.